Nieuwbouw en verbouw

Bouwplannen? Voor particulieren bouwen wij nieuwe schuren, garages en uiteenlopende woningtypes. Of u nou een moderne vrijstaande woning wilt laten bouwen, een twee-onder-een-kapwoning of een traditionele woonboerderij. Als bouwbedrijf met ervaren bouwvakkers – leveren wij elke keer weer vakwerk.

Nieuwbouw: van schets tot sleutel

We zijn er van schetsontwerp tot sleutelklare oplevering. Want dankzij onze ervaring met nieuwbouw kunnen wij u al tijdens het ontwerp van het bouwproject adviseren. Bijvoorbeeld bij de keuze voor constructie, materialen en het afwerkingsniveau. Altijd gaan we voor innovatieve en duurzame oplossingen. En houden ook rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding, de mate van gebruik én het benodigde onderhoud.

Verbouwing: een andere indeling

Als u blij bent met de plek waarop u woont, dan is een verbouwing de ideale manier om het huis te laten voldoen aan uw wooneisen. Een verbouwing kan van alles zijn. Denk aan een andere indeling van uw woonkamer, keuken, badkamer of zolder. Of van de complete bovenverdieping. Op deze manier herontdekt u uw eigen woning. Zo kan het plaatsen van een dakkapel al voor een grote verandering zorgen. Een donkere kamer met schuin dak krijgt hierdoor niet alleen veel daglicht, maar ook extra stahoogte.

Uitbouw of aanbouw: meer ruimte

Een andere manier om meer wooncomfort te krijgen, is door een uitbouw of aanbouw. Met een uitbouw vergroot u een ruimte van uw woning. Bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Met een aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte toe aan uw pand. Denk aan een bijkeuken of garage. Met beide verbouwingen krijgt u extra woonruimte tot uw beschikking.

Hoeveel nieuwbouw u gaat kosten? Of benieuwd naar de mogelijkheden in verbouw, aanbouw of uitbouw voor uw woning? Wij geven graag advies over uw verbouwplannen. Neem contact op, of maak direct een afspraak.