Utiliteitsbouw

Bouwplannen? Voor bedrijven en instellingen bouwen wij utiliteitsbouw. Denk aan kantoren, winkels, stallen en loodsen. Stuk voor stuk panden die geen woonbestemming hebben. En panden waaraan u hoge eisen stelt. Want het pand is wel het visitekaartje van uw bedrijf.

Eisen utiliteitsbouw

Een kantoorruimte, winkelruimte of opslagruimte is een investering. Deze moet dus klaar zijn voor de toekomst. Het pand moet praktisch zijn. Misschien moet het zelfs voldoen aan bijzondere richtlijnen binnen uw sector. Denk aan een moderne koeienstal of kalverstal. Maar altijd moet het pand kwalitatief zijn. Het moet de bedrijvigheid van elke dag kunnen weerstaan. En een winkelruimte, waarin u elke dag klanten ontvangt, is het liefst ook nog eens representatief.

Wij denken mee, in elke bouwfase

Als bouwbedrijf met ervaren bouwvakkers leveren wij elke keer weer vakwerk. En bij Achter de Molen denken we in elke bouwfase met u mee. Al vanaf het eerste schetsontwerp. Dankzij onze ervaring met utiliteitsbouw kunnen wij u al tijdens het ontwerp van het bouwproject adviseren. Bijvoorbeeld bij de keuze voor constructie, materialen en het afwerkingsniveau. Altijd gaan we voor innovatieve en duurzame oplossingen. En houden ook rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding, de mate van gebruik én het benodigde onderhoud.

Ons bouwbedrijf is gevestigd in Oosterwolde, Gelderland. Wij bouwen niet alleen in de directe omgeving, maar ook in het midden en noorden van Nederland. Van Utrecht tot Groningen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in utiliteitsbouw? Wilt u een offerte? Of advies over uw bouwproject? Neem contact op, of maak direct een afspraak.